Cookies på Guacimeta

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du i vår bruk av cookies i samsvar med våre cookies. Finn ut mer om cookie bruk på guacimetalanzarote.net

Logo Guacimeta

  Online Booking

Online Booking
















Lavprisgaranti

Hvis etter bestilling finner en lavere pris på nettet, vi matche prisen.

Betaling i resepsjonen

Avhengig av valgt sats, alle eller de fleste av din reservasjon må betale i resepsjonen.

Ingen kostnader avbestilling

Sjekk i hvert tariffperiode for å avbryte uten straff.

Rabatter og fordeler

Spesielle priser og ytelser til hyppige kunder.

Sikker booking system

Vår nettside har en SSL-sertifikat.

Ingen overraskelser

Prisen inkluderer alle skatter og avgifter.

Uten mellomledd

Gjennom vår nettside reservere deg direkte med oss, som om i resepsjonen vår.

Spesielle forespørsler

Bare oss selv kan bekrefte til deg tilleggstjenester eller spesielle ønsker.

Beoordelingen van gasten die op onze website hebt geboekt.

Følgende evalueringer og kommentarer er skrevet av gjester som har gjort sine bestillinger gjennom våre nettsider. Disse menneskene har gitt oss tillatelse til å publisere deres navndatoene for oppholdet og vurdering som de har gjort i vår etablering, slik at vi kan informere vurderinger av ekte mennesker som om de har blitt arrangert i vår etablering, i motsetning til kommentarer publisert i gjennomgang portaler, som ikke kan garantere at har blitt postet av folk som bodde i vår etablering.

Statistikk siste 12 måneder, fra 215 brukeranmeldelser

8,4
Globalt
8,5
Service Desk
7,7
Facilities
8,8
Cleanliness
8,6
General maintenance

Guacimeta

Apartamentos Guacimeta Lanzarote
Between 25 and 60 euros. Based on Average Rates for a Standard Room
Rating: 8,4 based on 215 reviews




  • Navn: John J Knight

    Land: Wales

    Innsjekking: 2018-12-10

    Sjekk ut: 2018-12-19

    10

    Having stayed with you five times now I am obviously very happy with every aspect of Guacimeta, I find it to be a friendly, clean and comfortable complex and I always enjoy my stays - thank you.


  • Navn: Elizabeth Anne Bairden Bairden

    Land: Scotland

    Innsjekking: 2018-11-05

    Sjekk ut: 2018-12-07

    9,3

    It’s home from home .

    Heated pool

  • image
    Juan Ramón Fernández
    Manager-Director

    Thank you for having evaluated your stay at Guacimeta Lanzarote.


  • Navn: Patricia Watson

    Land: England

    Innsjekking: 2018-10-16

    Sjekk ut: 2018-10-23

    10

    Everything lovely complex friendly and helpful staff very clean I would highly recommend this complex


  • Navn: Dawn Higgins

    Land: United Kingdom

    Innsjekking: 2018-10-02

    Sjekk ut: 2018-10-11

    10

    I really enjoyed my stay.i have stayed here a few times now,and have always found all the staff very helpful and friendly. The apartments are cleaned daily,and the gardens and pool area are kept to a high standard. I look forward to returning again in the New Year. Many thanks


  • Navn: Regina Callaghan

    Land: Ireland

    Innsjekking: 2018-09-28

    Sjekk ut: 2018-10-06

    10

    Very clean, the staff were cleaning full time all over the complex and very friendly. Lovely complex which felt very safe. We had apartment only, no food included so can't comment on it and we were very happy with everything for our stay.


  • Navn: mcarmen escaño

    Land: Espana

    Innsjekking: 2018-08-28

    Sjekk ut: 2018-09-04

    6,5

    La ubicación,la tranquilidad al viajar con niños. La atención de recepción ante cualquier problema y rápida resolución.buen precio respecto a la categoría.estaba como en casa,cocina adecuada y destacar el personal de mantenimiento que hizo lo posible por arreglar nuestra vitro


  • Navn: jose manuel garcía pangusión

    Land: Espana

    Innsjekking: 2018-07-31

    Sjekk ut: 2018-08-07

    8,3

    Ubicación, bien conectado con carreteras y aeropuerto

    Para cocinar las placas que tenéis son muy lentas y no sirven ni para hacer unos filetes a la plancha . Añadiría también un microhondas y algún espejo en el dormitorio. En cuanto a la limpieza nos cambiaban las toallas pero la limpieza cuando tocaba era escasa

  • image
    Juan Ramón Fernández
    Manager-Director

    Estimado Jose Manuel, respondiendo a su valoración, debo informarle de que las cocinas de nuestros apartamentos no son lentas. Si en su caso era así, debió usted comunicarlo en Recepción para poder nosotros solucionarlo. Tenemos microondas en nuestros apartamentos pero no en todos, ya que la mayoría de nuestros clientes vienen en regimen de todo incluido. Por lo tanto, si el cliente lo solicita se lo proporcionamos enseguida. En cunato a la "escasa" limpieza ruego nos disculpe, pues debe haber sido a causa del gran volumen de trabajo que tenemos en estas fechas con un 100% de ocupación. Nuestras mas sinceras disculpas. No obstante, ha sido un placer haberles tenido alojados en Guacimeta. Gracias por haber elegido nuestras instalaciones para su estancia en Lanzarote. Saludos.


Rangering og statistikk på portaler mening

Tripadvisor

Tripadvisor

Note: 3.5/5

Ranking: 32/75

zoover

zoover

Note: 7.5/10

Ranking: 38/101

HolidayCheck

HolidayCheck

Note: 4.3/6

Ranking: 0/0

Kayak

Kayak

Note: 7.4/10

Ranking: 0/0

Trivago

Trivago

Note: 7.8/10

Ranking: 0/0

 Online Booking