Cookies op Guacimeta

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met Cookie Beleid. Lees meer over cookie gebruik op guacimetalanzarote.net

Logo Guacimeta

  Online reserveringssysteem

Online reserveringssysteem
















Zonder tussenpersonen

Via onze website reserveert u rechtstreeks met ons, als bij onze receptie.

Betaling bij de receptie

Afhankelijk van de gekozen koers, alle of de meeste van uw reservering moet betalen bij de receptie.

Zonder kosten annuleren

Check in elke tarifaire periode om te annuleren zonder kosten.

Lage Prijs Garantie

Als na de boeking een lagere prijs online, passen we de prijs.

Kortingen en voordelen

Speciale prijzen en voordelen voor frequente klanten.

Veilig reserveren

Onze site heeft een SSL-certificaat.

Geen verrassingen

De prijs is inclusief alle belastingen en heffingen.

Speciale verzoeken

Alleen onszelf kunnen bevestigen aan u aanvullende diensten of speciale wensen.

Beoordelingen van gasten die op onze website hebt geboekt.

De volgende evaluaties en commentaren zijn geschreven door gasten die hun reservering hebben gemaakt via onze website. Deze mensen hebben ons toestemming gegeven om hun naamde data van hun verblijf en de evaluatie die zij van onze oprichting hebben gemaaktwaardoor we evaluatie van echte mensen dat als ze georganiseerd zijn in onze vestiging in kennisin tegenstelling tot de opmerkingen gepubliceerd in beoordeling portalswaarbij er geen garantie die zijn geplaatst door mensen die in onze vestiging bleef.

Statistieken duren 12 maanden, vanaf 215 gebruikersbeoordelingen

8,4
Globale
8,5
Service Desk
7,7
Facilities
8,8
Cleanliness
8,6
General maintenance

Guacimeta

Apartamentos Guacimeta Lanzarote
Between 25 and 60 euros. Based on Average Rates for a Standard Room
Rating: 8,4 based on 215 reviews




  • Naam: John J Knight

    Land: Wales

    Check-In: 2018-12-10

    Check-Out: 2018-12-19

    10

    Having stayed with you five times now I am obviously very happy with every aspect of Guacimeta, I find it to be a friendly, clean and comfortable complex and I always enjoy my stays - thank you.


  • Naam: Elizabeth Anne Bairden Bairden

    Land: Scotland

    Check-In: 2018-11-05

    Check-Out: 2018-12-07

    9,3

    It’s home from home .

    Heated pool

  • image
    Juan Ramón Fernández
    Manager-Director

    Thank you for having evaluated your stay at Guacimeta Lanzarote.


  • Naam: Patricia Watson

    Land: England

    Check-In: 2018-10-16

    Check-Out: 2018-10-23

    10

    Everything lovely complex friendly and helpful staff very clean I would highly recommend this complex


  • Naam: Dawn Higgins

    Land: United Kingdom

    Check-In: 2018-10-02

    Check-Out: 2018-10-11

    10

    I really enjoyed my stay.i have stayed here a few times now,and have always found all the staff very helpful and friendly. The apartments are cleaned daily,and the gardens and pool area are kept to a high standard. I look forward to returning again in the New Year. Many thanks


  • Naam: Regina Callaghan

    Land: Ireland

    Check-In: 2018-09-28

    Check-Out: 2018-10-06

    10

    Very clean, the staff were cleaning full time all over the complex and very friendly. Lovely complex which felt very safe. We had apartment only, no food included so can't comment on it and we were very happy with everything for our stay.


  • Naam: mcarmen escaño

    Land: Espana

    Check-In: 2018-08-28

    Check-Out: 2018-09-04

    6,5

    La ubicación,la tranquilidad al viajar con niños. La atención de recepción ante cualquier problema y rápida resolución.buen precio respecto a la categoría.estaba como en casa,cocina adecuada y destacar el personal de mantenimiento que hizo lo posible por arreglar nuestra vitro


  • Naam: jose manuel garcía pangusión

    Land: Espana

    Check-In: 2018-07-31

    Check-Out: 2018-08-07

    8,3

    Ubicación, bien conectado con carreteras y aeropuerto

    Para cocinar las placas que tenéis son muy lentas y no sirven ni para hacer unos filetes a la plancha . Añadiría también un microhondas y algún espejo en el dormitorio. En cuanto a la limpieza nos cambiaban las toallas pero la limpieza cuando tocaba era escasa

  • image
    Juan Ramón Fernández
    Manager-Director

    Estimado Jose Manuel, respondiendo a su valoración, debo informarle de que las cocinas de nuestros apartamentos no son lentas. Si en su caso era así, debió usted comunicarlo en Recepción para poder nosotros solucionarlo. Tenemos microondas en nuestros apartamentos pero no en todos, ya que la mayoría de nuestros clientes vienen en regimen de todo incluido. Por lo tanto, si el cliente lo solicita se lo proporcionamos enseguida. En cunato a la "escasa" limpieza ruego nos disculpe, pues debe haber sido a causa del gran volumen de trabajo que tenemos en estas fechas con un 100% de ocupación. Nuestras mas sinceras disculpas. No obstante, ha sido un placer haberles tenido alojados en Guacimeta. Gracias por haber elegido nuestras instalaciones para su estancia en Lanzarote. Saludos.


Ranking en statistieken over portals mening

Tripadvisor

Tripadvisor

Note: 3.5/5

Ranking: 32/75

zoover

zoover

Note: 7.5/10

Ranking: 38/101

HolidayCheck

HolidayCheck

Note: 4.3/6

Ranking: 0/0

Kayak

Kayak

Note: 7.4/10

Ranking: 0/0

Trivago

Trivago

Note: 7.8/10

Ranking: 0/0

 Online reserveringssysteem